Hooymans Compost BV

From nature to nature

NL | EN

Hooymans Compost B.V. krijgt een nieuw gezicht!

Hooymans Compost B.V. gaat 2012 in met een nieuwe website. Na enkele jaren was de huisstijl toe aan een opfrisbeurt en daarmee ook de website. Een nieuwe uitstraling die aansluit bij de huidige staat van Hooymans Compost B.V. die de afgelopen jaren gegroeid is naar een internationaal niveau.

De huisstijl is aangepast waarbij ook het logo is vereenvoudigd om zo de identiteit van Hooymans te bewaren. Hooymans Compost B.V. heeft zich de afgelopen jaren op diverse vlakken bewezen, maar beschouwt kwaliteit, innovatie en milieubewust als de speerpunten binnen hun bedrijf. Deze speerpunten komen dan ook direct terug op de homepagina. Daarnaast is het gehele productieproces in kaart gebracht aan de hand van filmfragmenten en tekst. Een combinatie die snel zicht geeft op de productie en de precisie waar Hooymans Compost B.V. om bekend staat.

Terug naar overzicht

Copyright © 2023 • SitemapAlgemene voorwaarden