Hooymans Compost BV

From nature to nature

Shovel Machinist

Vacature; Shovel Machinist

Hooymans Substrates B.V.

Functie Omschrijving

Hooymans Substrates B.V. op zoek naar een fulltime Shovelmachinist.

Tot de taken behoren verschillende activiteiten. De voornaamste activiteiten zijn het omzetten van substraten met behulp van een shovel, openen van bunkers en verzetten van de banden. Daarnaast wordt de shovelmachinist ook ingezet als proces operator, met andere woorden een veelzijdige en variërende baan. En oordelen over de compostkwaliteit. Daarnaast het bijhouden van de juist registratie van de binnenkomende grondstoffen en de verwerking hiervan. Als shovel machinist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle externe transporteurs.

Bedrijfsprofiel

Hooymans Substrates is een van ’s werelds grootste particuliere substraatproducenten. De grootte van de fabriek stelt Hooymans Substrates in staat het gehele (teelt-)proces, van grondstoffen tot eindproduct, uit te voeren. Hier word substraat geproduceerd die zo goed mogelijk aansluit bij de omstandigheden van de champignon. Het substraat wordt al dan niet voorzien van verschillende soorten champignon-rassen op aanvraag van de klanten. Onze klanten zijn champignonkwekerijen in binnen- en buitenland.

Functie eisen

  • Werkervaring met zware machines
  • Affiniteit met agrarische sector
  • In bezit of bereid zijn om shovelcertificaat te behalen
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Werkschema, 5 dagen per week waaronder weekenddagen, in ploegendienst
  • Iemand met een flexibele instelling die van aanpakken weet
  • Een marktconform salaris

Aangeboden

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende, fulltime baan met enthousiaste collega’s in een dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit.

Informatie

Geïnteresseerd in de positie? Neem dan contact op met Bart Elbertse, Operationeel Manager, via telefoon: 0418 63 39 11 of solliciteer naar b.elbertse@hooymanssubstrates.com

Oostenbroekweg 19

5334 NZ Velddriel

Download Word bestand

Copyright © 2020 • SitemapAlgemene voorwaarden