Hooymans Compost BV

From nature to nature

Supervisor Fase I

Functie Omschrijving
Hooymans Substrates B.V. op zoek naar een fulltime Supervisor Fase I.

Als Supervisor Fase I ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het bedrijfsproces en het ten alle tijden operationeel houden van één van de fabrieksgebouwen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, controle en begeleiding van 8-10 medewerkers. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het bedrijfsbeleid, de voortgang van de geplande werkzaamheden en het sturen van het teeltklimaat. De supervisor zorgt voor een fase I compost die kwalitatief zo optimaal mogelijk is voor het verdere (teelt-)proces.
Bedrijfsprofiel
Hooymans Substrates is een van ’s werelds grootste particuliere compostproducenten. De grootte van de fabriek stelt Hooymans Substrates in staat het gehele (teelt-)proces, van grondstoffen tot eindproduct, uit te voeren. Hier word compost geproduceerd die zo goed mogelijk aansluit bij de omstandigheden van de champignon. De compost wordt al dan niet voorzien van verschillende soorten champignon-rassen op aanvraag van de klanten.
Functie Eisen
– MBO-4/HBO werk- en denkniveau, met afgeronde opleiding
– Werkervaring is een pré
– Analytisch, strategisch en planvaardig denkvermogen
– Sociaal en communicatief vaardig
– Over leidinggevende capaciteiten beschikken
– Zorgdragend voor orde, veiligheid, hygiëne, wettelijke- en organisatorische procedures
– Snel en effectief dingen kunnen regelen
– Werkschema, 5 dagen per week waarvan geregeld één weekend dag
– Bereidheid om storingsdienst te draaien
– Enthousiaste en flexibele instelling
– Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
– Bekend zijn met Microsoft Office (Excel, of andere)
– Een marktconform salaris

Aangeboden
Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende, fulltime baan met enthousiaste collega’s in een dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit.
Informatie
Ben je geïnteresseerd of heb je inhoudelijke vragen over de functie. Neem dan contact op met Bart Elbertse, Operationeel Manager, via Telefoon: 0418 63 39 11 of solliciteer naar b.elbertse@hooymanssubstrates.com
Oostenbroekweg 19
5334NZ, Velddriel

Download de PDF

Copyright © 2020 • SitemapAlgemene voorwaarden