Hooymans Compost BV

From nature to nature

Vacature Productiemedewerker Fase II en III

Vacature; Productiemedewerker Fase II en III

Hooymans Substrates B.V.

Functie Omschrijving

Hooymans Substrates B.V. op zoek naar een fulltime Productiemedewerker Fase II en III.

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van moderne apparatuur, om het afleveren van het substraat zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Hieronder valt; het monitoren, onderhouden en schoonmaken van diverse machines. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is de kwaliteitscontrole van het product. Tevens behoord het bewaken van het deels geautomatiseerde teeltproces tot de werkzaamheden. Ook werken volgens de nieuwste milieueisen en de daarbij behorende producthygiëne is van belang, omdat ons product het uitgangsmateriaal is voor champignonteelt. Tezamen met een ervaren team wordt dagelijks al het afgeleverde substraat geregistreerd, hierdoor ontstaat een volledige traceerbaarheid.

Bedrijfsprofiel

Hooymans Substrates is een van ’s werelds grootste particuliere substraatproducenten. De grootte van de fabriek stelt Hooymans Substrates in staat het gehele (teelt-)proces, van grondstoffen tot eindproduct, uit te voeren. Hier word substraat geproduceerd die zo goed mogelijk aansluit bij de omstandigheden van de champignon. Het substraat wordt al dan niet voorzien van verschillende soorten champignon-rassen op aanvraag van de klanten. Onze klanten zijn champignonkwekerijen in het binnen- en buitenland.

Functie eisen

  • MBO-3/4 werk- en denkniveau, met afgeronde opleiding
  • Affiniteit met agrarische sector
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Werkschema, 5 dagen per week waaronder één weekenddag
  • Ervaring met heftruck
  • Iemand met een flexibele instelling die van aanpakken weet
  • Kunnen werken onder druk en proactieve werkhouding
  • Bekend zijn met Microsoft Office (Excel, of andere)
  • Een marktconform salaris

Aangeboden

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende, fulltime baan met enthousiaste collega’s in een dynamische organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit.

Informatie

Geïnteresseerd in de positie? neem dan contact op met Bart Elbertse,

telefoon 0418 63 39 11 of solliciteer naar b.elbertse@hooymanssubstrates.com

Oostenbroekweg 19

5334 NZ Velddriel

Download Word bestand

Copyright © 2020 • SitemapAlgemene voorwaarden