Hooymans Compost BV

From nature to nature

NL | EN

25 jarig jubileum

Beste relatie,

Hooymans Compost B.V. viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Een periode waarin onze organisatie gegroeid is van kleine kweker van champignons en aardbeien tot internationaal producent en leverancier van champignoncompost. Een ontwikkeling die mede mogelijk is gemaakt dankzij trouwe relaties, constante verbetering van onze producten, de drive tot optimalisering van het bedrijf en ons product, en niet te vergeten de inzet van al onze mensen. Kortom: een mijlpaal waar we graag bij stilstaan gedurende ons jubileumweekend van 5 en 6 september 2014.

Wij hopen dat u, net als wij, uitkijkt naar deze data!

Met vriendelijke groet,

Familie Hooymans
Hooymans Compost B.V.

Terug naar overzicht

Copyright © 2023 • SitemapAlgemene voorwaarden