Hooymans Compost BV

From nature to nature

NL | EN

Bekijk de impressie van het jubileumweekend

Met de onderstaande fotoreportage krijgt u een impressie van ons zeer geslaagde jubileum weekend.

Vele relaties, geïnteresseerden en omwonenden hebben we mogen ontvangen en een indruk kunnen geven van het verleden, heden en toekomst van ons bedrijf.

 
 
 
 
 

Symposium 5-9-2014

Het Symposium on Agaricus Compost was de start van het jubileumweekend ter gelegenheid van 25 jaar Hooymans Compost B.V. Toonaangevende experts in de personen van Dr. Ralph Noble (UK), Dr. Anton Sonnenberg (NL) en Dr. David Beyer (VS) deelden de uitkomsten van hun uitgebreide wetenschappelijke carrière in relatie tot doorgroeide champignoncompost met een zeer geïnteresseerd publiek. Onder leiding van Dhr. Greg Seymour (AUS) werden de aanwezige collega’s composteerders, broedfabrikanten, bijvoedproducenten, voorlichters en onderzoekers in de levendige discussies betrokken. Met een uitgebreide rondleiding door de productiefaciliteiten van Hooymans Compost werd deze boeiende en aangename dag op passende wijze afgesloten met een Walking Dinner. Hooymans Compost is zeer vereerd met en trots op de grote deelname van haar wereldwijde relaties aan dit jubileumsymposium.

Bekijk impressie en presentaties
 
 
 
 
 

Rondleiding + Feestavond 6-9-2014

Bekijk impressie

 

 
 
 
 
 

Open Dag 7-9-2014

Bekijk impressie

symposium-impressie

impressie-feest

rondleiding-impressie

Video-impressie


Terug naar overzicht

Copyright © 2023 • SitemapAlgemene voorwaarden