Hooymans Compost BV

From nature to nature

Een terugblik op 2016!

Het jaar 2016 hebben we alweer achter ons gelaten maar een terugblik leert dat het wederom een enerverend jaar was. Als hoogtepunt in de sector een prachtige evenement met internationale allure voortgekomen uit 2 grote evenementen maar door de organisatie Stichting Champignondagen samengebracht tot 1 mega evenement: ISMS Congres & Champignondagen 2016 welke plaats vonden in respectievelijk Amsterdam (Muziekgebouw aan het Ij) en in Den Bosch (Brabanthallen). Om de betekenis van het evenement te benadrukken, had het organisatiecomité voor beiden een gemeenschappelijk thema gemaakt: “Nieuwe kennis en nieuwe contacten, creëert nieuwe business”.

Vanuit de hele wereld kwamen er gasten meestens sector gerelateerd maar wel zeer divers. Het was een perfecte mix van de wetenschap en het bedrijfsleven.

Complimenten nog aan de organisatie en het daarmee op de kaart zetten van Nederland als gastvrij gastland maar ook als land waar vele toonaangevende bedrijven gevestigd zitten die van groot belang zijn voor de ontwikkeling van de sector wereldwijd.

nieuws_fotocollage2016

Behalve dit mooie evenement hebben we weer vele geïnteresseerden mogen ontvangen op het bedrijf waaronder een grote groep bezoekers vanuit het ISMS Congres maar ook een groep leden van de Rabobank, oud brandweer leden en een team welke werkzaam is in de Penitentiaire inrichting in Vught. Ook voor mensen die geen directe relatie hebben met Champignons of de daarvoor benodigde compost/grondstoffen blijkt zo’n bedrijfsbezoek toch boeiend en levert het interessante gespreksstof op.

nieuws_fotocollage2016_2

 

Omdat we trots zijn op onze medewerkers waarmee we samen een mooi product mogen vervaardigen van een hoge en stabiele kwaliteit vinden we het belangrijk om elkaar ook in informele sfeer te treffen. Volgens traditie is dat 2x per jaar tijdens de “Zomerborrel” en de “Kerstborrel”

nieuws_fotocollage2016_3

 

 

 

Terug naar overzicht

Copyright © 2023 • SitemapAlgemene voorwaarden