Hooymans Compost BV

From nature to nature

NL | EN

Milieubewust

From nature to nature. Een gegeven dat we respecteren.  Onze afhankelijkheid van de natuur  is dan ook niet te ontkennen. Daarom hecht Hooymans Compost B.V. waarde aan de omgang met de natuur en de omgeving.

De invloed van de natuur is voor iedereen merkbaar, zo ook binnen ons bedrijf. Het proces zoals dit in de natuur plaatsvindt, brengt zekere geuren met zich mee die als onaangenaam ervaren kunnen worden door de omgeving.  Hooymans Compost B.V. heeft daarom jarenlang onderzoek gedaan naar een manier om dit probleem op te lossen. Die oplossing werd ook gevonden in de vorm van een biofilter. Een laag van diverse natuurlijke materialen,  waaronder boomschorsdelen, wordt gebruikt als biologisch filter om de geuren op natuurlijk manier op te nemen. Het biofilter neemt maar liefst 1.800 m2 in beslag en leidt tot een geurvrije omgeving voor de omwonenden.

Op deze manier werkt Hooymans Compost B.V. continu aan een verbetering van het bedrijfsproces en de invloeden hiervan op de omgeving en de natuur.

Copyright © 2023 • SitemapAlgemene voorwaarden